Și-a văzut iubita pe Internet, făcând sex cu un străin în avion

15 iunie 2017 20:06   Fapt divers
Ultima actualizare:

O femeie, mamă a trei copii, a fost filmată de prieteni în timp ce se „distra” cu un bărbat străin în avion, sub privirile celorlalți pasageri. Petrecăreții nu se așteptau ca lucrurile să degenereze după ce o lume întreagă a fost martoră.

Tracey Bolton (39 de ani) a mărturisit că acum se simte jenată de felul în care au fost interpretate lucrurile. Ea se apără și susține că doar a mimat sexul și că fusese doar puțină distracție la beție, supă cum precizează The Sun.

Prietenii lui Tracey au mărturisit că femeii i s-a cerut în glumă un dans în poală din partea lui Shaun Edmondson, bărbatul din imagini care se bucură de „relaxarea” femeii pe care o ține în brațe. Se pare că el i-ar fi cerut acest lucru pentru că se simțea trist din pricina faptului că și-a lăsat acasă logodnica însărcinată.

Materialul video cu mica lor „distracție” a devenit viral pe rețelele de socializare, dar Tracey susține jenată că n-a fost decât o simulare a sexului. „Asta arată cum poate Internetul să-ți ruineze viața pentru doar patru minute de beție”, a precizat unul dintre prietenii femeii.

La rândul lor, pasagerii au mărturisit că femeia și-a dat pantalonii jos și s-a așezat în poala lui Shaun, cerând în jur un prezervativ. Când a aflat ce a făcut iubita sa, partenerul lui Tracey a răspuns calm că se simte puțin jenat de ce a făcut, dar crede că doar glumea și n-a fost ceva serios.

Tracey a încercat să răspundă pe Facebook tuturor acuzațiilor și ironiilor care i s-au adus, dar apoi și-a închis contul de pe rețeaua de socializare. „Sunt absolut înmărmurită. Ceea ce a început ca o nebunie la beție, a devenit cunoscut în toată lumea. Sunt îngrozită, chiar nu s-a întâmplat nimic. De când am văzut, nu m-am putut opri din plâns, sunt atât de rușinată!”, a declarat stupefiată Tracey. Conform sursei citate. Ea susține că nu a făcut sex cu acel bărbat, dar recunoaște că arată compromițător.

Mai multe