Și-a violat iubita în timp ce aceasta era în travaliu. Cum și-a motivat fapta

23 noiembrie 2016 17:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat și-a violat iubita însărcinată, imediat după ce aceasta a intrat în travaliu. Femeia stătea pe jos, în „patru labe”, încercând cu disperare să se elibereze de durerile nașterii, când iubitul ei a observat-o și a început să întrețină relații sexuale cu ea.

Femeia, urlând de durere, l-a implorat pe bărbat să înceteze, însă nu a fost chip să-l înduplece. După ce a violat-o, potrivit The Daily Mail, acesta s-a comportat ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic, și chiar s-a oferit să-i facă o baie iubitei lui. Incidentul a avut loc în Hull, un oraș din Anglia, Marea Britanie.

Câteva ore mai târziu, victima a dat naștere unui băiețel, la spital. Cei doi se aflau într-o relație de șapte ani de zile, atunci când bărbatul a violat-o. În apărarea lui, iubitul femeii a declarat că s-a excitat atunci când a văzut-o stând „în patru labe”.

„Ea era în pat, dezbrăcată (...). Pentru a încerca să se elibereze de presiunea și de durerea contracțiilor, s-a așezat în patru labe, pentru că i s-a spus anterior că este o formă bună de a scăpa de dureri. Se afla în acea poziție când pârâtul s-a trezit. A văzut-o dezbrăcată în patru labe și a spus «Sunt excitat», la care ea a răspuns: «Vorbești serios?». Pârâtul apoi a venit în spatele ei și a început să facă sex cu ea”, a declarat procurorul Michael Greenhalgh, de la Tribunalul Județean din Hull.

Procurorul a explicat că victima a făcut clar faptul că nu vrea să întrețină relații sexuale. „În primul rând, era evident, cineva ar putea crede, pentru că plângea de durere de la contracții, dar de asemenea i-a spus să se oprească și i-a spus «Te rog, nu o face». Pârâtul nu a ascultat-o și a continuat să facă sex cu ea”, a mai declarat Greenhalgh.

La scurt timp după incident, femeia a mers la spital pentru a naște. După aceea, a mers la mama ei, pentru că sistemul de încălzire de la locuința cuplului era stricat. Când s-a întors acasă, victima a reclamat presupusul viol familiei sale și poliției. Femeia susține că iubitul ei a avut un comportament nepotrivit cu bebelușul, atunci când l-a adus în locuința lor. „Copilul plângea iar el nu a lăsat-o să îl ia în brațe și se referă la el cu apelativul «Mic *** răsfățat»”, a relatat procurorul.

Pe de altă parte, bărbatul neagă faptul că ar fi făcut sex cu femeia în acele momente. Verdictul nu a fost încă stabilit de jurați. u

Mai multe