Şi-au făcut insulă să poată bea bere liniştiţi

4 ianuarie 2018 20:14   Fapt divers
Ultima actualizare:

Asta da idee! Supăraţi pentru că nu au avut voie să consume alcool pe străzile din oraşele Whangamata şi Tairua, Noua Zeelandă, în noaptea de Revelion o gaşcă de tineri şi-a făcut propria insulă pe care să poată consuma alcool în voie.

Cine a zis că beţivii sunt cei mai creativi oameni din lume nu a greşit deloc. Şase tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 30 de ani: Fussell, J.P. şi Marc, din SUA, şi neozeelandezii Spruce, Leon Hayward şi Shaun le-au dat o lecţie autorităţilor locale, care au decis înainte de Anul Nou să interzică alcoolul. După ce consiliile locale din oraşele Whangamata şi Tairua au decis să-i amendeze pe petrecăreţii care consumau alcool în locurile publice cu suma de 180 de dolari, cei şase au lucrat şase ore să-şi facă o insulă în estuarul Tairua.

Au strâns o movilă de nisip negru impresionantă, au încadrat-o cu plăci de lemn pentru a distribui mai bine greutatea petrecăreţilor şi au montat pe ea două bănci şi o masă. Când lucrarea a fost gata, au lansat şi scufundat creaţia în dreptul peninsulei Coromandel. Poliţia a descins la faţa locului şi a realizat şocată că nu poate aplica amenzi pentru că... „beţivii” consumau alcool în apele internaţionale.

„Am tras cu artificii, am băut câteva lăzi de bere şi ne-am distrat de minune pe insula noastră de 10 metri pătraţi. Insula înaltă de 1,5 metri e la 30 de metri de ţărm şi se ajunge foarte uşor cu un caiac sau o saltea pneumatică”, a declarat pentru revista “Time” şi pentru BBC Leon Hayward. Poliţia aplică amenzi beţivilor între 23 decembrie şi 6 ianuarie, în restul anului restricţia este ridicată.

Mai multe