Și-au servit prietenii cu pizza și băuturi făcute din placentă!

30 ianuarie 2016 18:52   Fapt divers
Ultima actualizare:

Multe mame aleg să păstreze placenta după naștere. Chiar și unele vedete obișnuiesc să facă acest lucru, iar după cea de-a doua naștere, Kim Kardashian și-a șocat fanii atunci când i-a anunțat că își va mânca propria placentă.

Ideea devine din ce în ce mai populară în rândul proaspeților părinți, care se pare că au început să cocheteze cu gândul de a consuma țesutul respectiv. Un cuplu a dus ideea la un alt nivel atunci când cei doi și-au invitat prietenii la o cină specială.

Amanda și Tom au folosit placenta pentru a realiza băuturi și pentru a găti pizza pentru invitații lor. În mod surprinzător, aceștia nu au refuzat să ingereze astfel de preparate, și chiar li s-au părut delicioase, potrivit metro.co.uk.

„Atunci când Tom a amestecat prima mea placentă, eu și cu prietena mea, Cat, am încercat băutura. A fost ceva de genul «O voi face dacă o faci și tu». Avea gust metalic, iar ea a spus că dacă voi face un alt copil ar trebui să mergem până la capăt și să organizăm o masă, glumind pe jumătate. Dar când a venit cea de-a doua fiică, Nellie, iar Tom a zis că se uită după rețete, mi-am avertizat prietena că este serios”, a povestit Amanda.

Zis și făcut. Tom, fiind nemulțumit de rezultatul pe care l-a obținut încercând să facă o băutură din prima placentă a nevestei lui, a început să caute rețete pe internet. Așa a reușit să realizeze cocktailuri daiquiri cu căpșuni, dar și pizza. „A fost delicioasă (băutura, n.r.). Avea gust doar de daiquiri de căpșuni”, a explicat Amanda.

Deși unii dintre prietenii cuplului au acceptat invitația fără niciun fel de reținere, alții au criticat ideea. „Unii dintre prietenii mei au crezut că sunt ciudat pentru că o mănânc (placenta, n.r.), dar nu este diferit de a mânca ceva precum budinca neagră. Cel puțin știi de unde vine și ce poate fi mai organic decât placenta soției tale?”, a declarat Tom.

Mai multe