Şoc! A plecat în vacanţă băiat şi s-a întors fată

14 septembrie 2016 21:42   Fapt divers
Ultima actualizare:

Nu le-a venit să-şi creadă ochilor! Colegii lui Tyler Kelly, un băiat de 15 ani din Middlesbrough, au fost şocaţi, recent, la întoarcerea la şcoală. În locul lui, a apărut un chip de femeie.

Nimeni nu a ştiut, pe parcursul a 9 ani de şcoală, ce se petrecea în sufletul britanicului Tyler Kelly. Acesta susţine că a dorit dintotdeauna să-şi schimbe sexul, iar de anul trecut, s-a decis că vrea să arate ca vedeta americană de televiziune Kim Kardashian, de 35 de ani, care are o avere de 150 de milioane de dolari. La încheierea cursurilor, astă-vară, era un băiat ca oricare.

Pe timpul verii, însă, a decis să-şi împlinească visul. Părinţii, tatăl vitreg, Christian, de 49 de ani, mama Angela, de 39 de ani, s-au opus cât au putut, dar în cele din urmă şi-au dat seama că nu au ce să-i mai facă. Aşa că au acceptat să înceapă tratamentele hormonale pentru schimbarea sexului. Întreaga vară a studiat-o pe Kim Kardashian, ca să îi imite cât mai bine trăsăturile.

A învăţat să-i imite perfect machiajul sprâncenelor, al ochilor şi al buzelor. Părinţii au acceptat să-i cumpere o perucă şi proteze false pentru sâni şi fund, care să-l ajute a-şi face forme asemănătoare cu cele apetisante ale vedetei. Iar, în septembrie, când s-a întors la şcoală, semăna exact cu Kardashian.

Tyler şi-a schimbat numele în Kairah Kelly şi are în plan să-şi facă numeroase operaţii: îndepărtarea penisului şi a testiculelor, formarea vaginului, să-şi pună implanturi de sâni, să-şi remodeleze nasul şi să-şi mărească buzele.

Mai multe