Șocant! Un bărbat a fost arestat pentru că i-a furat rinichiul nevestei

9 februarie 2018 13:05   Fapt divers
Ultima actualizare:

Caz şocant în India! După ce a început să se simtă rău, o femeie a mers la doctor şi a aflat cu stupoare că nu mai are un rinichi. Se pare că bărbatul ei a păcălit-o că are apendicită şi s-a înţeles cu doctorii s-o opereze şi să-i scoată un rinichi. Omul era supărat că femeia n-a venit la pachet cu zestre, aşa că a vrut să-şi recupereze banii din vânzarea organului.

Rita Sarkar provine dintr-o familie săracă, iar atunci când s-a măritat a mers la soţ fără zestre. Acest lucru l-a înfuriat la culme pe bărbat, care a căutat o metodă pentru a face rost de bani de pe urma femeii.

Potrivit presei din Bengalul de Vest, soțul Ritei a aranjat o operație de apendicită pentru aceasta în urmă cu doi ani, când suferea de dureri de stomac. Omul, ajutat de medici, dar şi de cumnatul său, a vândut rinichiul pentru a-și recupera banii de zestre neplătiți de familia soţiei.

“Mie mi-au spus că am apendicita acută şi trebuie să fac de urgenţă operaţie, ceea ce am şi făcut. Doar că, în 2017, m-am simţit foarte rău şi am fost la doi medici: ambii au confirmat că am doar un rinichi”, a povestit femeia, potrivit BBC.

Rita Sarkar a mai spus că bărbatul a implorat-o să nu spună nimănui din familie de operaţie. Femeia a mers la poliţie, iar anchetatorii au arestat deja trei persoane în acest caz. Rita e hotărâtă să-l dea pe bărbat în judecată după ce acesta i-a pus viaţa în pericol.

Mai multe