Șocant! Un cântăreț s-a sinucis live pe Facebook, în fața fostei iubite

15 mai 2017 20:17   Fapt divers
Ultima actualizare:

Reprezentanții Facebook au anunțat că vor fi luate măsuri cu privire la folosirea abuzivă a opțiunii Live a rețelei de socializare, însă persoanele cu intenții sinucigașe continue să se filmeze în timp ce-și iau viața. Recent, un nou caz șocant s-a petrecut în Statele Unite.

Jared McLemore (33 de ani) s-a filmat în timp ce și-a incendiat corpul după ce s-a stropit cu kerosen, precizează The Sun. Tânărul a murit la scurt timp după incident din cauza arsurilor foarte severe de pe corp. Bărbatul a recurs la acest gest extrem chiar sub ochii fostei sale iubite, Alyssa Moore, într-un bar aglomerat.

Jared era un cunoscut cântăreț din Memphis, potrivit surselor de presă locale. Alyssa este încă în stare de șoc după ce a văzut scenele macabre, ea aflându-se la doar câțiva metri de locul unde Jared și-a dat foc. Înainte de a se sinucide, se pare că tânărul și-a luat rămas bun de la ea.

Relația dintre ei se răcise foarte mult după ce Jared a început să fie foarte violent. El a amenințat-o de multe ori cu moartea, iar din acest motiv, Alyssa a obținut un ordin de restricție pentru a-l ține la distanță, dar Jared l-a încălcat în repetate rânduri.

Mai multe