Soția și-a pierdut pașaportul chiar înainte de luna de miere. Ce a făcut bărbatul ei

12 august 2016 14:19   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un fotograf indian a avut parte de cea mai neplăcută surpriză. Deși s-a căsătorit cu femeia vieții lui, începutul "călătoriei" în doi a fost cum nu se poate mai nepotrivit. Nu s-a întâmplat nicio tragedie cu femeia, doar că aceasta a avut capul în nori și și-a pierdut actul care i-ar fi permis să călătorească.

Italia a fost destinația romantică aleasă de cei doi amorezi, dar socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg. Bărbatul a trebuit să pleacă singur din India în Italia, căci soția lui și-a pierdut pașaportul și nu a reușit să-și facă altul în timp util, informează CNN. Cu doar două zile înainte de mult așteptata vacanță, Sana Patel a realizat că și-a pierdut documentul fără de care nu putea călători.

Chiar dacă o greșeală de acest fel le-a pus celor doi soți vacanța în pericol, fotograful Faizan Patel a decis să meargă mai departe cu planurile și a plecat singur. A avut grijă să o implice într-uun fel și pe consoarta lui. A luat o fotografie cu chipul ei și a "plimbat-o" peste tot pe unde a mers, chiar și în tren, pe scaunul de lângă el.

Mai multe