Spargi parola de la Windows fara ajutor! Iata cum devii hacker!

19 noiembrie 2017 16:31   Fapt divers
Ultima actualizare:

Daca ti-ai uitat parola de Windows si nu te mai poti autentifica, nu are rost sa te panichezi, o poti sparge, criu cei de la site-ul Playtech.ro.

Daca te-ai intrebat cum spargi parola de la Windows, acum ai un raspuns. Sa zicem ca ieri ti-ai formatat calculatorul, ai instalat o versiune stabila de Windows si totul a mers bine. Totusi, nu strica putin mai multa securitate, asa ca ai creat o parola pentru contul tau.

Cum toate articolele de pe internet pe aceasta tema vorbesc despre utilizarea diverselor litere, simboluri si cifre, ai introdus cea mai complexa parola la care te-ai putut gandi si pe care credeai ca o poti tine minte. Dar ai uitat sa o notezi, iar azi de dimineata s-a intamplat exact ceea ce ti-ai fi dorit mai putin.

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci in aceasta situatie este sa obtii acces la un alt calculator. Situatia poate fi remediata, insa nu vei mai afla niciodata vechea parola (asta daca nu ti-o amintesti intr timp). De asemenea, cei care folosesc si un cont Microsoft pentru a se autentifica vor trebui sa schimbe acea parola accesand aceasta pagina.

Afla de AICI cum devii "hacker" fara sa stii nimic si spargi parola!

Mai multe