Strigător la cer! Tatăl și fiica au o relație de șapte ani și doi copii

27 ianuarie 2017 9:27   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat de 37 de ani și fiica sa de 23 de ani au o relație disfuncțională. La doar 14 ani, bărbatul care trăia într-o familie adoptivă, a devenit tată, după o relație cu mama lui adoptivă.

Fiica lui, cu care a fost reunit în 2010, i s-a transformat în iubită. Mai mult, aceștia au devenit și părinții a doi copii, în 2012 și 2013. Acesta din urmă a și decedat.

Cazul lor strigător la cer a ajuns la urechile autorităților. Un judecător le-a ordonat celor doi să stea departe unul de celălalt. Bărbatul din Noua Zeelandă nu a avut contact cu fiica sa până când aceasta a împlinit 16 ani. Acela a fost momentul în care a și început o relație sexuală cu ea.

Incestuoșii au fost condamnați, la nașterea primului lor copil, dar, după numai un an, au devenit din nou părinți. Trei luni mai târziu, mezinul familiei a decedat, notează Daily Mail.

În cele din urmă, tatăl și fiica au fost condamnați: el la șase luni de muncă în folosul comunității și doi ani de supraveghere, iar ea la doi ani de supraveghere.

Mai multe