Suntem chelioşi, dar prietenoşi!

18 aprilie 2012 14:23   Fapt divers
Ultima actualizare:

Nici măcar mamele lor nu-i văd frumoşi, dar asta nu-i supără prea tare. Se consideră vedete pentru că toată fauna întoarce capul după ei.

Ursul: Mor, mor, mor că nu mai am păr!

Ursoaica Dolores şi-a pierdut tot părul de pe corp şi a rămas doar cu câteva fire în jurul capului. Veterinarii au rămas fără cuvinte la vederea ursului cu ochelari, din zoo Leipzig, Germania.

Unii experţi cred că ar putea fi o problemă genetică, întrucât ursoaica nu pare a suferi de vreo boală.

Şoarecele: Datorită mie, tu scapi de chelie!

Acest şoarece urât s-a născut chel, lucru care l-a transformat imediat în cobai. Cercetatorii de la o universitate din Tokyo au reuşit sa folosească celule stem pentru a-i reda părul.

Această procedură ar putea fi folosită în câţiva ani şi pentru tratarea cheliei la oameni. Potrivit Daily Mail, oamenii de ştiinţă au reuşit nu numai să găsească o modalitate de a creşte păr, ci şi de a a-l face să fie pigmentat.

Papagalul: N-am fost jumulit,ci doar am chelit!

Sărmanul papagal Nelson a fost respins de părinţii săi îndată ce şi-a făcut apariţia pe lume, din cauză că este chel şi urât. Înaripatul, care a fost descris, de Daily Mail. ca fiind o încrucişare între un extraterestru şi un pui fript, s-a născut luna trecută în Reilsberg, Germania.

Papagalul e îngrijit de personalul unei grădini zoologice, el petrecându-şi primele patru săptămâni de viaţă în incubator. Papagalii Kea, originari din Noua Zeelandă şi sunt recunoscuţi pentru inteligenţa lor.

Mai multe