Susține că de 12 ani face sex cu fantome. Vrea să rămână însărcinată cu una

9 decembrie 2017 19:09   Fapt divers
Ultima actualizare:

Amethyst Realm, în vârstă de 27 de ani a mărturisit că a făcut sex cu cel puțin 20 de fantome și s-a declarat cu adevărat stisfăcută. Realm a povestit experiențele sale supranaturale intime și a mărturisit că și-ar dori să rămână însărcinată cu o fantomă.

Aceasta a declarat pentru ITV This Morning că prima experiență paranormală și intimă pe care a avut-o cu o fantomă a fost în urmă cu 12 ani și că de atunci așteaptă s-o găsească pe cea potrivită pentru a-și petrece tot restul vieții alături de aceasta, deoarece ea a renunțat la bărbați vii pentru a întreține relații intime cu spirite.

"Am început să simt ca o energie, iar apoi a devenit fizic. A pus un fel de presiune asupra zonei intime și mi-a respirat pe gât. Mereu m-am simțit în siguranță. Am făcut sex cu fantoma. Poți să o simți. Îmi este greu să vă explic, dar a existat o respirație fizică și durere și multă energie, desigur. Am făcut puțină documentare cu privire la faptul că aș putea rămâne gravidă cu o fantomă. E o posibilitate ca în interiorul tău să fie o fantomă dar noi nu știm să avem grijă de ea", a declarat aceasta.

Mai multe