Talentul în ale desenului nu a ajutat-o prea mult. Imagine porno făcută în direct

17 noiembrie 2016 19:17   Fapt divers
Ultima actualizare:

Televiziunea live îi poate pune pe invitați sau pe gazdele emisiunilor în posturi dintre cele mai diverse, unele de-a dreptul jenante. Un joc nevinovat s-a transformat într-un moment penibil pentru o prezentatoare a unei emisiuni matinale de știri.

Un joc propus de Google, în care participanții trebuie să deseneze în 20 de secunde imaginea cuvântului pe care îl văd pe un ecran tactil, a făcut-o pe Kaci Aitchison să se înroșească de rușine. Cuvântul care i-a apărut  a fost "tun". S-a pus degrabă pe trasat linii și un cerc, dar imediat și-a dat seama că imaginea creată de ea aducea tare mult cu un penis, așa că s-a întors rușinată către telespectatori și și-a pus mâinile la ochi, conștientă de gafa comisă. Încercarea de a acoperi "minunăția" care i-a ieșit din degete nu a ajutat-o cu nimic pe Kaci, mai ales că tânăra a continuat să înrăutățească situația, arată Daily Mail.

Partenerul ei de joacă a fost amuzat de întreaga situație și a izbucnit în hohote, la fel ca toți ceilalți oameni din platou.

Mai multe