Te-ai certat cu iubitul? Cum ajungi la sexul de împăcare

20 septembrie 2018 20:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

Pentru foarte multe cupluri, o ceartă este un preludiu verbal, iar dezbaterea îi incită. Adrenalina care însoţeşte starea de nervozitate creează un răspuns în creier asemănător cu excitaţia sexuală.

Pentru a folosi acest entuziasm în favoarea ta, evită să foloseşti cuvinte jignitoare şi acuzaţii grave la adresa partenerului tău care pot transforma o discuţie aprinsă într-un adevărat conflict. Nu fi rea cu el şi simte posibilităţile erotice din energia transmisă de corpul tău furios. Ia o pauză şi fă o glumă care va stârni amuzamentul amândurora. Râsul ia din energia negativă şi poate fi, de asemenea, erotic. Abţine-te de la discursurile lungi, pe care cele mai multe femei le rostesc la finalul unei dezbateri în contradictoriu. Fraza preferată a bărbaţilor în astfel de momente este „putem discuta despre asta altă dată". Rosteşte-o şi arată-te dispusă să faci sex de împacare!

Sexul de împăcare nu trebuie să fie neapărat o experienţă emoţională. Vei simţi o oarecare distanţă între voi, asa că foloseşte-o în avantajul tău. Scapă de inhibiţii şi arată-i ce ar putea pierde dacă te va supăra vreodată foarte tare.

Mai multe