Ți se întoarce stomacul pe dos dacă vezi ce poate ieși dintr-un tatuaj

12 februarie 2016 17:52   Fapt divers
Ultima actualizare:

Dacă ai cochetat vreodată cu ideea să-ți faci un tatuaj, este posibil ca acest video să te facă să te gândești mai serios la asta. Imaginile acestea cu o femeie care a ajuns de urgență la spital din cauza unui desen pe corp au devenit „virale” pe Internet.

Și-a tatuat aproape tot spatele și a cheltuit o groază de bani pentru asta. Dar, în loc să se mândrească, femeia din imagini a dat de belea: a suferit o infecție foarte puternică și a ajuns pe mâna medicilor. La spital, un doctor i-a făcut o mică incizie și apoi a presat pielea. Deși se aștepta să scoată puroi, nu mică i-a fost mirarea când a văzut ce a țâșnit din tatuajul femeii. Un lichid maroniu a ieșit ca dintr-o fântână arteziană, apoi din punga de puroi au fost scoase cheaguri de sânge. Medicii au drenat bine zona infectată și au curățat-o, iar femeia a scăpat cu bine.

Atenție: imaginile sunt șocante

Clipul, publicat și pe YouTube, a stârnit multe reacții. „Uite de asta eu nu o să mă tatuez niciodată”, a comentat unul dintre abonații canalului media. „Mai poți să faci tatuaj, chiar dacă vezi așa ceva, dar trebuie neapărat să te asiguri că sunt folosite ace sterile”, a comentat altcineva, mai optimist.

Mai multe