Tinerețe fără bătrânețe. Cum arată un fotomodel de 63 de ani în costum de baie

8 februarie 2017 14:53   Fapt divers
Ultima actualizare:

Christie Brinkley, în vârstă de 63 de ani, a arătat demențial într-un costum de baie, cu modele decupate, alături de fiicele ei Sailor Brinkley Cook (18 ani) și Alexa Ray Joel (31 de ani). Legendarul fotomodel și, totodată, actriță, a participat la o ședință foto inedită, pozând alături de cele două fiice, în prezența oceanului.

Supermodelul a declarat că a fost încurajată să facă această ședință foto de către fiicele ei. “ Primul meu gând a fost - la vârsta mea? Nici gând! Când am împlinit 30 de ani mi-am spus că este pentru ultima dată când voi poza în costum de baie. Dar, fără să-mi dau seama, aveam 63 de ani și mi-am spus << zilele alea s-au dus >>, dar când am ocazia să fac asta alături de fetele mele, m-am gândit <<este pentru ultima data >>”, a declarat aceasta pentru revista People.

Sailr Cook, fiica modelului din căsătoria cu Peter Cook, fostul ei soț, are experință ca model. Pentru ea, această ședință a fost o șansă de a experimenta ceva nou. „ A fost o onoare pentru mine și vă mulțumesc pentru faptul că m-ați făcut să mă simt ca acasa. Pentru mine a fost o lecție din care am învățat să las la o parte, să fac un pas hotărâtor și să mă accept  din exterior, dar și din interior, ceea ce încerc să fac de ceva timp. Încă o dată, din toată inima mea vă mulțumesc.”

Christie a spus ca a acceptat ședința și pentru a încuraja conversațiile legate de vârsta. „Femeile se simt foarte limitate din cauza vârstei. Din experiența personala, am spus că dacă pot da asta la o parte, cred că poți redefini acest număr și să elimini câte un pic din această teamă.”

Anul trecut, Christie a dezvăluit secretul pentru care arată atât de bine. A recurs la injectii cu botox la nivelul gâtului, declarând că a facut acest lucru pentru a se intoarce în timp și să mai diminueze din liniile de sub bărbie.  A mai adăugat că această procedura nu a durut deloc, în ciuda sunetului groaznic și că încearcă să evite să folosească această metodă în jurul ochilor sau la nivelul frunții.

Mai multe