Toby, câinele cu două nasuri, salvat de la moarte

14 martie 2016 13:44   Fapt divers
Ultima actualizare:

În timp ce unii oameni s-ar feri de un animal care nu arată normal, câinele Toby a reușit să-i câștige dragostea unui bărbat din California. Toby este un câine special, căci simțul mirosului este, în cazul lui, mult accentuat. Simpaticul patruped s-a născut cu două nasuri.

Toby a avut norocul de a-l întâlni pe Todd Ray, bărbatul care i-a oferit o casă, căci altfel ar fi fost eutanasiat. Proprietarul ciobănescului australian a declarat, citat de Daily Mail: "Toată lumea care îl întâlnește pe Toby îl iubește. Este cel mai dulce câine de pe Pământ."

Deși inițial a fost îngrijorat că Toby ar putea dezvolta boli, stăpânul lui se poate bucura acum de un câine de toată frumusețea, sănătos și jucăyș, ce a împlinit doi ani.

Todd este fascinat de ciudățenii și a făcut din pasiunea lui chiar și o afacere, căci deține un spectacol de creaturi ciudate, pe care îl ține pe plaja Venice din Los Angeles, California. Toby nu este singurul animăluț deosebit pe care îl prezintă lumii în show-urile sale. În prezent, Ray este deținătorul Recordului Mondial în ceea ce privește cel mai mare număr de animale cu două capete.

Mai multe