Ucisă de telefonul mobil! I-a explodat în timp ce vorbea la el

19 martie 2018 17:56   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără de 18 ani a murit după ce telefonul mobil i-a explodat în timp ce vorbea cu o rudă. Tragedia s-a petrecut în propria sa locuință, din India și se pare că deflagrația a avut loc în momentul în care a conectat dispozitivul la o priză, pentru că bateria era descărcată.

Uma Oram, o indiancă de 18 ani, și-a găsit sfârșitul într-un mod inimaginabil, ucisă de unul dintre cele mai banale obiecte pe care le purtăm cu noi zilnic. Din cauza exploziei, fata a suferit multiple răni, la mână, piept și picior și a făcut-o să-și piardă cunoștința, scrie Daily Mail.

Fratele ei a declarat că Uma nu a vurt decât să discute cu o rudă la telefon, care, din imaginile prezentate în presa locală, pare a fi vorba de un model Nokia. Pentru că bateria era aproape descărcată, tânăra l-a conectat la o priză, pentru a se încărca, în timp ce-l folosea, dar în acel moment, a explodat.

A fost găsită în stare de inconștiență și dusă de urgență la spital, unde a fost declarată moartă. Telefonul ar fi fost un Nokia 5233, model lansat în 2010.

Mai multe