Uimitor! Ce i s-a întâmplat medicului Vasi Rădulescu după ce a renunțat la cafea

16 decembrie 2021 16:54   Fapt divers

Ca mulți dintre noi, medicul Vasi Rădulescu era un mare consumator de cafea. Povestește că ani de zile a băut câte 4, 5, chiar 6 cafele pe zi. Duminica trecută a decis să renunțe, iar luni a observat deja primele schimbări.

„Nu, n-am murit încă, reușesc să mă trezesc la 5 dimineața și să duc toată ziua cu un milion de lucruri de făcut. Vreau însă să vă povestesc altceva ce mi se pare extrem de interesant”, își începe medicul istorisirea pe Facebook.

A început să-și reamintească visele

Se referă la vise. Spune că de ani de zile nu mai visează sau, cel puțin, nu își aduce niciodată aminte visul, când se trezește. Ei bine, de luni, la o zi după ce a renunțat la cafea, surpriză! „Mi s-au întors visele. A fost fabulos fiecare de până acum, dar senzația ultimului a fost aparte. Dragilor, eram pianist îmbrăcat la patru ace. Urc pe scenă, mă așteaptă un Steinway & Sons negru, impozant. Mii de oameni pe scaune. Mă așez pe scăunel și mâinile îmi fug pe clape, natural; mă uit pe partituri și pricep totul. Cânt dumnezeiește și parcă nu-mi vine să cred. Senzația e atât de vie, de autentică!”, mai povestește Vasi Rădulescu.

În viața de zi cu zi, nu știe să citească partituri și se declară a fi submediocru la pian, cu toate că îl iubește. A învățat doar puțin, singur, cu ajutorul tutorialelor de pe YouTube. În afară de faptul că, în vis, cânta cu o naturalețe desăvârșită, a și „compus” o capodoperă de piesă. „La trezire, îmi rămâne o piesă în cap, din cele cântate. O păstrez încă. Nu știu dacă există sau dacă al meu creier a produs-o singur. Mi se pare foarte frumoasă. Mi-ar fi plăcut să pot scrie notele acum, dar cum nu sunt Mozart, probabil o voi uita”.

Mai multe