Uite cum se răzbună nebunii când li se pune pata!

13 aprilie 2017 20:43   Fapt divers
Ultima actualizare:

Mare e grădina lui Dumnezeu! Se spune că iubirea îţi ia uneori minţile şi când eşti părăsit, răzbunarea îţi rămâne singura consolare. Însă unora le filează o lampă când se răzbună.

Invitaţie să-mi violaţi iubita 

Supărat că Robyn Night, 37 de ani, i-a dat papucii în 2015, Ryan Kotynski a dat un anunţ pe un site porno invitând obsedaţii la „un viol în grup”. El a dat adresa fostei lui iubite, care s-a măritat între timp şi le-a explicat perverşilor că aceasta adoră să fie legată şi să facă sex în grup. Femeia şi-a montat camere video, senzori de proximitate şi a sunat de nenumărate ori la poliţie după ce 50 de obsedaţi au dat buzna peste ea. 

I-a umplut maşina cu ciment

Un rus din St. Petersburg s-a hotărât să îi dea o lecţie soţiei care şi-a schimbat numele renunţând la cel dobândit prin căsătorie. El a tocmit o betonieră şi i-a umplut maşina soţiei cu ciment, după ce a spart geamul din stânga şoferului. Culmea, rusul a cărui identitate nu a fost dezvăluită s-a filmat şi s-a dat mare apoi pe Internet. Soţia îşi schimbase numele în Veniy (Loial) ca să primească 880 de dolari din partea unui supermarket.

Mai multe