Umilită pe banii ei din cauza costumului de baie. Ce i-a fost dat să audă acestei femei!

23 iunie 2017 23:12   Fapt divers
Ultima actualizare:

O tânără care voia să petreacă o zi relaxantă în compania prietenilor, la piscina din cadrul blocului în care locuiește, a avut parte de cea mai mare umilință care i-a fost dată să trăiască până la acest moment.

Costumul ei de baie a fost considerat nepotrivit de către cei care supravegheau locul de relaxare, așa că Tori a fost supusă unei tirade care i-a adus lacrimi pe obraji și o stare depresivă.

Iubitul femeii umilite a povestit totul pe Facebook și și-a exprimat indignarea cu privire la cele întâmplate: “Logodnica mea a fost pusă să-și schimbe costumul de baie, să se acopere cu pantaloni scurți sau să plece de la piscina pentru care plătim o taxă de 300 de dolari, pe lângă chiria lunară de 1000 de dolari a apartamentului”.

După ce i s-a spus să plece de la piscină, Tori a mers la biroul supervizorului pentru a discuta problema într-o manieră privată. I s-a cerut să stea să i se facă poze pentru a arăta că este îmbrăcată nepotrivit și a sfătuit-o să se uite în oglindă la propriul corp. Jignirile au continut chiar din partea femeii la care mersese să caute înțelegere și ajutor. Tânăra a auzit cum i s-a reproșat că nu are un costum de baie normal, căci unul ar trebui să-i acopere tot fundul și că trupul ei cu forme mai pronunțate decât ale altora nu poate fi afișat în fața copiilor în acel costum, notează Mirror.

“Nu mi-am văzut niciodată logodnica atât de umilită încât să nu-și poată privi nici măcar prietenii în ochi. Nu am văzut-o niciodată să plângă în așa fel și să-și dorească să se izoleze. Și totul din cauza unor ignoranți care cred că pot cataloga forma și mărimea corpului ei. Nu am văzut niciodată o femeie jignită în așa hal.”

Un val de simpatie s-a propagat spre fata care a trăit unul dintre cele mai groaznice momente din viața ei, în care s-a simțit mărginită, iar rețelele sociale s-au umplut de mesaje pozitive.

Mai multe