Umilită pentru cum a apărut la tv. Pusă să se îmbrace în direct

16 mai 2016 19:43   Fapt divers
Ultima actualizare:

O prezentatoare a rubricii Meteo din cadrul unui post tv cu sediul în Los Angeles, KTLA, a trecut printr-un moment care a pus-o într-o situație neplăcută. Criticată pe internet pentru ținuta sa, o rochie neagră cu paiete, tânăra a fost nevoită să-și pună pe deasupra un pulover, chiar în direct.

Un coleg i-a sărit în ajutor fetei criticată pentru vestimentația purtată la matinal. În timpul transmisiunii în direct, dintr-o parte a ecranului a "răsărit" o mână care a întins un pulover gri. Prezentatoarea, surprinsă, a întrebat: "Ce se întâmplă, vrei sa pun asta pe mine pentru că e frig?"

Bărbatul a răspuns degrabă: "Nu, dar primim multe emailuri". Tânăra s-a conformat și a luat cardiganul: "Ce? Arăt ca o bibliotecară!"

După ce a ieșit din direct, prezentatoarei i s-au citit câteva emailuri venite pe adresa redacției postului tv: "Zici că a venit direct de la o petrecere, rochia este total nepotrivită, producătorii nu ar fi trebuit să-i permită să apară în rochia de cocktail."

Șocată de reacțiile dintre cele mai ostile, jurnalista s-a scuzat și a spus că avea o altă ținută pregătită, dar aceasta nu a fost considerată potrivită, așa că a folosit rochia de rezervă: "Care e marea problemă? E doar o rochie neagră. Acum sunt pusă sub presiune. Trebuie să mă duc la cumpărături, pe nimeni nu mai interesează ce spun la televizor", a spus amuzată, dar și întristată de situație jurnalista.

Mai multe