Un australian a vizitat 50 de ţări fără a utiliza transportul aerian

28 iulie 2017 16:20   Fapt divers
Ultima actualizare:

Trei ani, 80.000 de kilometri şi 50 de ţări. Un blogger australian a traversat lumea, fără să se urce la bordul vreunui avion. El a plecat din Sydney și a ajuns în San Diego, oraș aflat pe coasta de vest a Statelor Unite.

Din Australia, Tyral Dalitz (29 de ani) a plecat în Indonezia, Singapore, Malaezia și Thailanda. Apoi a vizitat Laosul, Cambodgia, Vietnamul și China. Bărbatul a ajuns în Rusia prin Mongolia, după care şi-a continuat călătoria prin ţările Europei.

În timpul călătoriei, el s-a deplasat cu motonave, bicicletă, transport auto şi trenuri. Călătoria l-a costat pe australian aproximativ 22.000 de dolari, scrie Daily Mail.

Banii i-a strâns lucrând la ferme. Tânărul cu studii biologice, născut în Oaklands, pe coasta de est a Australiei, a declarat că după ce a terminat studiile şi-a dat seama că nu are ce face într-un orăşel cu 300 de locuitori. “Întotdeauna am avut o dorinţp puternică de a pleca departe şi de a vedea cât mai multe locuri”.

“Nu a fost nicio situație în care să întâlnesc pe cineva care să nu vrea să mă ajute”, a mărturisit tânărul, care acum locuiește în San Diego, însă plănuiește să se întoarcă în Australia.

Mai multe