Un bărbat din Dolj și-a declarat soția moartă dintr-un motiv incredibil!

12 aprilie 2016 22:12   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un bărbat din comuna doljeană Cerăt și-a declarat soția moartă, deși aceasta era teafără și nevătămată. Nicolae Sima, în vârstă de 64 de ani, a mers la doctorul din sat și i-a spus că nevasta lui a trecut în neființă, pentru a obține certificatul de deces.

Doctorul l-a crezut pe bărbat, așa că i-a înmânat actul, fără să ceară să vadă cadavrul femeii. Nicolae Sima (64 de ani) a răspândit vestea în tot satul, ba chiar a plâns „moartea” nevestei în fața angajaților primăriei. Apoi, a folosit certificatul de deces pentru a obține un ajutor de înmormântare.

„Am luat 500 de lei de la primărie, dar i-am dat înapoi. I-am spus medicului de familie că soția a murit, iar asfel am obținut certificatul de deces. Ea era acasă, dar nu era moartă. Dar când moare, când învie. Știu că am greșit și nu o să mai fac asta niciodată. Aveam nevoie de bani. Dacă murea, ce făceam eu? M-am gândit că este mai bine să o declar moartă, iar în momentul în care cu adevărat murea, să am bani să o îngrop. E bolnavă de doi ani și nu cred că mai apucă să trăiască două luni. Ce credeți, că am greșit? O să mă aresteze? Promit că nu o să mai fac niciodată așa ceva”, a declarat bărbatul, care a povestit, apoi, cum a fost demascat.

Vezi video cu declarațiile lui Nicolae Sima și ale vecinilor săi, pe Adevărul.ro!

Mai multe