Un bărbat și-a găsit tatăl natural, după 25 de ani, cu ajutorul rețelelor de socializare

13 februarie 2018 17:03   Fapt divers
Ultima actualizare:

Daniel Baker (38 de ani) a aflat la 15 ani că bărbatul căruia îi spunea tată este de fapt tată vitreg şi a început să-l caute pe cel biologic. Mama lui i-a spus că bărbatul, care era pilot în Armată, a plecat într-o zi de acasă şi nu s-a mai întors.

Daniel îi ştia doar numele tatălui şi faptul că acesta s-a căsătorit cu o femeie din Canada şi a renunţat la cariera de militar.

Bărbatul, care este producător muzical, a început să caute informaţii pe google. Acesta şi-a găsit tatăl pe LinkedIn, care i-a sugerat să caute detalii despre el.

“Paul Baker este un nume atât de comun. Am încercat toate variantele posibile. Înainte de existenţa internetului, era mult mai greu. Ştiam că acesta a fost militar, pentru că mama mea mi-a oferit câteva indicii. Mi-a spus că într-o zi nu a mai sosit acasă, iar în cele din urmă s-a căsătorit cu o femeie din Canada. Am căutat numele pe LinkedIn, iar în Canada am găsit un singur bărbat cu acest nume”, a declarat Daniel, potrivit Daily Mail.

Daniel, care locuieşte în Marea Britanie, a prins curaj şi a pus mâna pe telefon şi a sunat la numărul de telefon care apărea pe profilul bărbatului. După 25 de ani, bărbatul a reuşit să dea de tatăl său.

“Când a răspuns l-am întrebat: «Eşti tatăl meu?» Doar atât am putut să îl întreb. Mi-a răspuns că ar putea fi tatăl meu şi m-a întrebat cum mă numesc. Apoi, m-a întrebat dacă pe fratele meu îl cheamă Lee. I-am confirmat acest aspect şi mi-a răspuns că într-adevăr era tatăl meu”, a mai spus bărbatul.

După multe discuţii la telefon, cei doi s-au şi văzut. Băiatul a zburat până în Canada pentru a-şi cunoaşte tatăl. “Am aterizat şi am alergat spre el, iar oamenii aflaţi pe aeroport se holbau la noi, în timp ce strigam unul spre celălalt”. Bărbatul nu şi-a revăzut doar fiul, ci a cunoscut-o şi pe nepoata sa Danielle, în vârstă de 18 ani.

Mai multe