Un cuplu s-a sinucis în cadrul unui ritual satanic, în Ajunul Anului Nou

5 ianuarie 2018 11:16   Fapt divers
Ultima actualizare:

Doi tineri, care formau un cuplu, au fost găsiți morți în camera unui hotel de pe insula grecească Kefalonia. Cei doi s-au sinucis în cadrul unui ritual satanic, chiar în Ajunul Anului Nou. Polițiștii au fost șocați de cum s-au automutilat.

Lidia Botusaeva (23 de ani) și iubitul său de 30 de ani și-ar fi planificat autosacrificiul, relatează Daily Star. Nimeni nu și-ar fi putut da seama de intenția cuplului. Păreau doi tineri obișnuiți care doreau să-și petreacă Anul Nou împreună, în Grecia.

Anchetatorii spun că au găsit-o pe fată spintecată pe mai multe zone ale corpului. Ea și-ar fi provocat singură rănile, din cauza cărora a și decedat. Iubitul ei s-a omorât încă cu un cuțit, cu care s-a înjunghiat în piept, în baie.

Autoritățile sunt de părere că sinuciderea făcea parte dintr-un ritual satanic, pentru că au descoperit în camera de hotel o pentagramă de acest fel, cuțite și candele, special aranjate pentru o astfel de ceremonie. Cel mai probabil, ritualul a avut legătură cu fenomenul astronomic de Superlună, de la începutul acestui an, relatează Daily Star.

Fata era originară din Bulgaria, iar familia a alertat poliția după ce a observat că lipsea de acasă. Când au dat de ea, le-a spus că este bine, în Germania, în Erfurt.

Mai multe