Un poliţist londonez, ucis de un italian. E şocant cum a scăpat de cadavru

21 octombrie 2016 12:30   Fapt divers
Ultima actualizare:

Un poliţist din Londra a avut parte de o moarte cruntă după ce şi-a dat întâlnire cu un italian pe care l-a cunoscut pe un site de socializare pentru persoanele gay.

Gordon Semple (59 de ani) se afla în timpul programului atunci când a decis să se întâlnească cu intalianul Stefano Brizzi (50 de ani), cunoscut pe reţeaua de socializare Grindr, pentru a întreţine relaţii intime, relatează Daily Mail.

Italianul este acuzat că l-a omorât pe Gordon prin strangulare. Detaliile şocante despre incidentul petrecut în aprilie au apărut abia acum, în cadrul procesului. Până şi judecătorul a spus că este nevoie de: “minţi deschise şi stomacuri puternice”.

După ce l-a ucis pe poliţist, Stefano a folosit o metodă văzută în serialul “Breaking Bad”, al cărui fan este. Criminalul a tăiat în bucăţi rămăşiţele victimei sale şi le-a dizolvat în acid, în cadă. După şapte zile, vecinii alertaţi de miros au chemat poliţia, care l-a arestat pe Stefano.

“Am încercat să dizolv cadavrul. Am omorât un poliţist săptămâna trecută. L-am întâlnit pe Grindr (n.red reţea de socializare pentru gay) şi l-am omorât. Satana mi-a spus să o fac”, le-ar fi declarat Stefano agenţilor veniţi la locuinţa sa, potrivit sursei citate mai sus.

Mai multe