Un prezentator și-a mâncat propriul picior: „E foarte bun”

23 martie 2016 8:29   Fapt divers
Ultima actualizare:

În încercarea de a face istorie în lumea științifică, Greg Foot descrie aroma cărnii de om gătite dept „similară fripturii de vită cu bere”. Prezentatorul BBC își mănâncă propria carne, într-un experiment șocant, publicat pe canalul său de Youtube, BritLab. Foot mănâncă un burger făcut din piciorul lui drept.

Britanicul a mers la laboratorul din Nottingham pentru ca specialiștii să recreeze gustul piciorului său: „Adevărul e că este ilegal să mănânci carne de om, chiar dacă e a ta, dar există o cale”. Ce-i drept, Greg a mâncat o părticică foarte mică din carnea piciorului săi, însă publicul a fost îngrozit.

Împreună cu echipa de la laborator, Greg Foot încearcă să facă istoria și să reproducă „aromele” cărnii de om gătite. După ce a mirosit proba luată de medici din piciorul său, prezentatorul nu s-a arătat deloc scârbit: „Miroase bine. A friptură de vită gătită cu bere”, potrivit Mirror.

După analize, a fost gătit un burger cu proba luată din piciorul lui Greg Foot. Reacția lui e neașteptată: „E foarte bun. O combinație între miel și vită, cred că asta e prima și ultima oară când mănânc carne de om, dar e foarte bună”.

Unii dintre fanii lui Greg au fost de-a dreptul dezgustați, alții i-au spus că de data aceasta a mers prea departe, chiar dacă a făcut totul în numele științei. Au existat și unele persoane care s-au arătat șocate de faptul că este ilegal să mănânci carne de om, chiar dacă este a ta.

Mai multe