Unui bărbat i-a explodat un testicul „ca un vulcan”, după ce a luat un virus

7 ianuarie 2018 12:47   Fapt divers
Ultima actualizare:

După ce a petrecut o vancață cu soția într-o țară din Africa, un bărbat a trecut prin cel mai mare coșmar al vieții sale. A contactat un virus care i-a afectat o parte din organele genitale, iar unul dintre testicule i s-a umflat atât de tare, încât i-a explodat „ca un vulcan”.

David Worsley (59 de ani) s-a îmbolnăvit de salmonella de origine africană după ce s-a întors din vacanța în Tunisia. A trecut prin suferințe teribile, greu de imaginat, după ce testicului său stâng s-a umflat până s-a făcut de zece ori mai mare decât ar fi trevuit să fie în mod normal. A observat problema la scurt timp după ce a revenit în țară, în timp ce își făcea un duș.

„Mi s-a spus că aveam o formă rară de salmonella, de origine africană. După vacanță, testiculul meu s-a umflat până să-a făcut cât un grapefruit și era atât de greu că ziceai că-i făcut din sticlă. Mă durea atât de tare, încât am zis că mor. Când în sfârșit a explodat, m-am simțit fantastic. A fost o adevărată ușurare.”, a mărturisit David., conform The Sun.

Doctora îmi spusese că eram contagios, așa că n-am avut voie să dorm cu soția mea. Mă plimbam prin casă, țInându-mă cu mâna de testicul pentru că era foarte greu. Peste câteva zile, m-am trezit pe ora 5 dimineața cu niște dureri groaznice la testiculul stâng. Abia puteam să mă mișc și îmi dăreau lacrimile de durere. A făcut literlmente «Poc!». Când doctora m-a consultat, mi-a spus că a explodat ca un vulcan. Dar era o ușurare pentru mine deoarece durerea era teribilă”, a mia adăugat bărbatul.

Mai multe