Veste incredibilă despre serialul care ține planeta cu sufletul la gură! Cum ai putea să vezi mai devreme noul episod Game of Thrones!

21 august 2017 12:54   Fapt divers
Ultima actualizare:

Episodul 7 din Game of Thrones se difuzează oficial săptămâna viitoare, dar hackerii spun că te-ai bucura de finalul sezonului din Urzeala Tronurilor mai devreme, scriu cei de la Playtech.ro.

Abia noaptea trecută te-ai fi putut uita la episodul 6 din Urzeala Tronurilor, dacă era să aștepți lansarea oficială a acestuia. De data asta, n-a mai fost nevoie ca hackerii să pună episodul pe internet, pentru că HBO și-a dat cu stângul în dreptul și a difuzat din greșeală episodul la mijlocul săptămânii trecute, în toiul nopții.

Hackerii amenință că episodul 7 din Urzeala Tronurilor, care este și cel mai important al sezonului, fiind ultimul, va ajunge pe internet înainte de vreme. Hackerul sau hackerii au luat legătura cu Mashable, unde, într-un mail semnat de dl. Smith, HBO erau avertizați să se pregătească pentru leak-urile de la episoadele 6 și 7 din Urzeala Tronurilor.

Citeste articolul în continuare AICI

Mai multe