Veveriţa Ţuţi şi-a comandat pizza!

28 ianuarie 2017 20:02   Fapt divers
Ultima actualizare:

Alunele şi nucile sunt demult istorie pentru veveriţele emancipate care îşi fac veacul în Parcul Washington Square, din Manhattan, New York. Când stai într-un cartier select în care îi ai vecini pe Bruce Willis, Al Pacino, Jennifer Lopez, Jimmy Fallon şi Donald Trump parcă şi blana îţi luceşte altfel.

Zilelele trecute, Ţuţi, o veveriţă roşcată, care şi-a câştigat renumele în parc pentru că “e tare în gheruţe şi are o gură mare”, a poftit la o felie de pizza Prosciutto e Funghi. Însă oricât de emancipată ar fi fost, Ţuţi habar nu avea să folosească un telefon şi nu ştia nici să îngaime o boabă de engleză americană (chiar dacă i-a auzit de atâtea ori pe newyorkezi sporovăind sub copacul în care-şi face veacul).

Aşa că a pândit un băiat care livra pizza, a jucat rolul de “veveriţă turbată” şi l-a speriat făcându-l să scape o felie pe jos. Evident porumbeii dolofani au vrut să-i fure prada. Dar nu te pui cu Ţuţi! Jupâna parcului a înşfăcat în gura pofticioasă felia de pizza şi din trei salturi era înapoi în arţar, unde a înfulecat pe îndelete trofeul. Oh, mozzarella!

Mai multe