Viața bate filmul! O femeie de 65 de ani s-a măritat cu fiul adoptiv

15 iunie 2020 8:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Viaţa bate filmul! O bunică indoneziană, Mbah Gambreng, s-a îndrăgostit de un băiat cu 41 de ani mai tânăr decât ea, pe care l-a adoptat. L-a făcut pe fiul adoptiv să o accepte drept soţie, deşi e mult mai bătrână.

Un caz cum nu s-a mai auzit! Mbah Gambreng, o femeie de 65 de ani din Sumatra de Sud, provincie a Indoneziei situată în sud-estul insulei Sumatra (n.r. insulă care se află în Oceanul Indian, cu 58,5 de milioane de locuitori), s-a măritat recent cu fiul ei, Ardi Waras, de numai 24 de ani. S-a îndrăgostit de acesta, după ce l-a adoptat, iar el i-a împărtăşit iubirea după un an de convieţuire. Mbah, care nu s-a căsătorit niciodată până acum, mai are încă trei fete adoptive. 

Ele sunt măritate şi au şi copii. Mbah Gambreng l-a cunoscut pe Ardi Waras, în urmă cu un an, şi l-a plăcut de la prima vedere. Având în vedere diferenţa mare de vârstă, i-a propus mai întâi să-l înfieze. Tânărul nu a avut nimic împotrivă. S-au înţeles de minune împreună. Amândoi spun că au fost mai fericiţi ca niciodată timp de un an. Ardi a simţit că, de fapt, mama adoptivă îl iubeşte şi, până la urmă, s-a decis s-o ia de nevastă. Tânărul spune că a reuşit să-l facă să se îndrăgostească de ea pentru modul minunat în care l-a îngrijit şi l-a tratat. ”Eu nu mi-am pus niciodată în gând să mă mărit cu el. Pur şi simplu am ajuns la asta. Nu demult, mi-a spus că vrea să se însoare. M-am întristat, dar nu i-am spus nu o face. Aş fi acceptat, ca orice mamă care vrea să-şi vadă fiul fericit. Mare mi-a fost mirarea când, de fapt, Ardi mi-a cerut mie mâna. Nu am putut să-l refuz”, a povestit bunica Mbah Gambreng, roşie la faţă de emoţie. 

Nunta a avut loc recent în Sumatra de Sud şi pozele mirilor au făcut înconjurul lumii. Tot timpul, mirii s-au privit în ochi şi s-au ţinut de mână, ca adolescenţii. Potrivit tradiţiei nunţilor islamice din Indonezia, mirele a plătit ceea ce se vrea a fi un fel de zestre a viitoarei soţii, în valoare de 100.000 de rupii indoneziene (circa 31 de lei|). Ardi Waras spune că este mai fericit ca niciodată de când a luat-o de soţie pe mama lui adoptivă. Nu ar renunţa la ea nici pentru cea mai sexy tânără din lume! 

Mai multe