VIDEO Cele mai tari scene de sex din serialele anului 2014. Actorii s-au lăsat filmaţi în ipostaze care au făcut deliciul fanilor

13 ianuarie 2015 12:27   Fapt divers
Ultima actualizare:

Anul trecut, cele mai urmărite producţii cinematografice au fost încărcate de scene de sex. Pe câteva dintre ele le puteţi vedea mai jos.

True Blood - cunoscut pentru numeroasele scene de sex care au loc aproape în fiecare episod, celebrul serial produs de HBO s-a bucurat, şi anul trecut, de un succes enorm. Memorabilă este partida dintre Eric şi Jason, pe care o puteţi vedea AICI.

Outlander - momentul în care Jamie şi Claire fac sex, în noaptea nunţii, a rămas în memoria multora. Pentru cei care nu l-au văzut, există video-ul de mai jos

Sons of Anarchy - celebrul serial are multe scene de sex din ce în ce mai explicit, motiv pentru care mulţi părinţi cred că ar trebui difuzat după miezul nopţii, pentru a nu putea fi văzute şi de copii.

Homeland - Una dintre cele mai ciudate scene de sex are loc în Homeland, între Carrie Mathison şi Aayan, nepotul adolescent al unui terorist din Pakistan.

House of Cards - Franc, Claire şi Meechum au creat momentul "Wow" al serialului. Îl puteţi vedea în video-ul de mai jos

Mai multe