Vrei să îți încarci telefonul în această cafenea? Ești taxat suplimentar

17 februarie 2017 13:04   Fapt divers
Ultima actualizare:

Sătulă de cei care stăteau la cafenea mai mult ca să îşi încarce telefoanele decât să facă consumaţie, o proprietara a decis să-i taxeze suplimentar.

Agasată de turiştii care îşi încărcau telefoanele ore întregi în cafeneaua ei, proprietarea acesteia, Galina Pokorny, a introdus o taxă suplimentară de 1 euro pentru acei clienţi care îşi ţin telefoanele la încărcat pentru prea mult timp, scrie news.ro.

”Turiştii - mereu electricitate, electricitate, electricitate. Îmi pare rău pentru ei, dar cine va plăti pentru mine?”, a spus Galina Pokorny, proprietara Terrassencafe im Hundertwasserhaus, o cafenea amplasată într-un cartier cu multe clădiri colorate, realizate de artistul şi arhitectul Friedensreich Hundertwasser.

Clienţii care îşi încarcă telefoanele în timpul unei pauze de cafea care durează 15 minute vor putea să o facă în continuare pe gratis. Însă cei care îşi încarcă telefoanele mobile timp de o oră vor trebui să plătească suplimentar.

”Conduc o cafenea, nu o sală de internet”, a spus proprietara, care nu ştie dacă există şi alte cafenele care aplică taxe similare.

Mai multe