Wow! Face desene de Halloween folosindu-și ochiul pe post de pânză

24 octombrie 2016 13:33   Fapt divers
Ultima actualizare:

Mai sunt doar câteva zile până la Halloween și cu toate că este o sărbătoare împrumutată – ca multe altele de fapt - și stârnește numeroase controverse, este un eveniment pentru care se fac numeroase pregătiri.

Doamnele și domnișoarele care încă nu s-au hotărât ce machiaj să aleagă pentru noaptea de Halloween și s-au săturat de clasicul și monotonul contur întunecat, se pot inspira din creațiile acestei artiste.

Talentata Tal Peleg și-a transformat propriii ochi și sprâncene în adevărate planșe pentru pictură. Ea mărturisește că este pasionată de tot ceea ce semnifică această sărbătoare și s-a gândit să pună în practică ceva special.

„Eu creez machiaj artistic folosindu-mi propriii ochi ca planșe de desen. Folosesc produsele de machiat ca pe niște ustensile de pictură”, a declarat artista, potrivit Bored Panda.

„Multă lume mă întreabă dacă merg pe stradă cu aceste lucrări la ochi...răspunsul este «de regulă nu», dar...Halloween-ul este cu siguranță cel mai bun moment să încerci ceva special, un machiaj artistic.”

Apreciază cu un like pagina noastră de Facebook dacă ți-a plăcut acest articol. Vei afla și mai multe informații interesante!

Mai multe