Zonele erogene „ascunse” ale partenerului. Cum trebuie stimulate

26 septembrie 2018 17:22   Fapt divers
Ultima actualizare:

Cea mai bună ipostază pentru a stimula zonele erogene „ascunse” ale partenerului, perineul, anusul şi prostata este poziţia “69”. Totuşi, cel mai bun mod în care o poţi face este ca el să stea în genunchi în pat, cu picioarele desfăcute şi cu faţa într-o parte. Această poziţie permite o deschidere la maximum a feselor.

În timp ce stimulezi penisul cu mâna, încearcă să-ţi treci un deget lubrifiant pe şanţul dintre fese. Apoi, fă mişcări de rotaţie în jurul anusului. Ar trebui să aibă o senzaţie foarte plăcută. Dacă e aşa, încearcă să împingi un pic arătătorul înăuntru. Dacă intră uşor, înseamnă că partenerul tău e relaxat şi îi plac aceste senzaţii.

Dacă intră greu, înseamnă că partenerul tău nu s-a relaxat. În acest caz, continuă să masezi anusul prin mişcări de rotaţie. Odată ce muşchiul s-a destins, poţi să reiei mişcările de du-te-vino cu degetul. Aceste mişcări vor stimula indirect şi prostata.

Pentru a masa bine prostata trebuie să apeşi direct pe ea, iar asta înseamnă să introduci degetul sau o jucărie sexuală specială pentru rect. O jucărie sexuală adecvată ar trebui să localizeze prostata şi chiar o poţi lăsa în rect pe parcursul actului sexual. Astfel, nu se va scurge niciun lichid din anus.

Mai multe