Fata de la Meteo din Click! dă sfaturi erotice: «Mimezi orgasmul? Nu-i spune şi lui!»

31 mai 2012 13:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Comunicarea e esenţială într-o relaţie, dar sunt unele lucruri pe care nu ar trebui, în ruptul capului, să i le spui iubitului când sunteţi în "acţiune". Iată câteva fraze pe care nu este bine să le spui.

"Am mimat orgasmul". E alegerea ta să mimezi orgasmul, dar gândeşte-te de ce faci asta: nu cumva ca să-l faci pe el să se simtă mai bine? Atunci, evident, nu e cazul să-i dezvălui că te-ai prefăcut.

"Deja ai terminat?" Dacă el a ejaculat înainte ca tu să ajungi la orgasm, te poate satisface în alt mod.

"Nu-ţi pasă de mine". Cel mai probabil nevoile tale sunt prioritare pentru el, când faceţi sex, dar dacă el nu îţi satisface nevoile, atunci spune-i tu ce anume ai vrea să faceţi.

"Fostul era mai bun". Asta e pur şi simplu o răutate şi dacă vrei să-l faci să se simtă îngrozitor, atunci spune-i. Cel mai probabil se va termina şi relaţia.

"M-am plictisit". Înlocuieşte această frază cu "Hai să încercăm şi altceva". În caz contrar, el ar putea înţelege că te-ai plictisit de el şi că ai vrea să fii cu altcineva.

"Te-am înşelat". Nu-i face această dezvăluire când sunteţi în dormitor. Dacă tot vrei să-i spui adevărul, alege un moment.

"Sunt grasă?" Când sunteţi în pat, nu este cazul să laşi să se vadă neîncrederea în sine. Trebuie să ai o atitudine sexy!

Mai multe