Femeia care a hărţuit-o pe Carmen Şerban şi-a cerut iertare - VIDEO

11 noiembrie 2010 16:58   Actualitate
Ultima actualizare:

Nu îi vorbeşte urât, doar îi spune că o iubeşte foarte mult şi că melodiile ei îi plac foarte tare.

Carmen a povestit că iniţial a crezut că este sunată pentru un eventual spectacol, dar s-a dovedit că niciodată nu era vorba despre aşa ceva.  Fie că este în turneu, în întâlniri de afaceri, în concediu sau acasă, fana o sună încontinuu.

Mădălin Ionescu şi echipa “Drept la ţintă” au “descoperi”  fana moldoveancă. Ea se numeşte Mirela şi este din Botoşani. Contactată telefonic de echipa emisiunii, Mirela i-a cerut scuze cântăreţei şi a rugat-o să o ierte fiindcă o deranjează cu telefoanele.

Comisarul Christian Ciocan, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, intrat în legătură telefonică cu Mădălin Ionescu a spus că, în astfel de cazuri, se poate depune plângere la Poliţie.

Întrebat fiind dacă nu sunt periculoase astfel de cazuri, domnul Christian Ciocan a declarat: “Nu neapărat pot deveni periculoase astfel de telefoane dacă nu au altă continuare. Atâta timp cât o persoană apreciază un VIP, se poate manifesta şi în felul ăsta. Personal, am avut o astfel de situaţie şi nu am putut să o rezolv decât cumpărând un alt telefon, care are o listă de refuz, am introdus numerele care mă deranjau în această listă şi am rezolvat  problema.”

Concluzionând, Christian Ciocan a mai spus: “Dar sigur că lucrurile pot escalada şi într-o astfel de situaţie, o persoană publică este foarte bine să aibă grijă cu cine intră în contact şi ce ton au aceste discuţii pentru viitor.

Mai multe