Femeia cu cele mai mari braţe din lume nu a făcut niciodată sex

4 septembrie 2014 12:36   Actualitate
Ultima actualizare:

Duangjay Samaksama, din Surin, Thailanda, are dureri îngrozitoare la cele mai simple activităţi.

Medicii cred că femeia de 59 de ani are cele mai mari braţe din lume. Mâinile ei cântăresc nici mai mult nici mai puţin de 19 kilograme.

În aceste condiţii, doamna Samaksama are dureri îngrozitoare de câte ori se îmbracă, mănâncă sau se spală. Cele mai simple activităţi, cum ar fi legatul la şireturi sau ştergerea nasului, îi sunt imposibile.

Ruşinată de diformitatea ei, femeia a trăit în ultimii 20 de ani izolată de lume. Nu a fost niciodată la şcoală şi nu a avut niciodată un iubit.

Însă, din dorinţa de a-şi ajuta părinţii bătrâni şi bolnavi, femeia şi-a luat inima în dinţi şi a ieşit în lume. Ea vinde acum la o tarabă, iar cu banii obţinuţi reuşeşte să supravieţuiască.

"Mâinile mele sunt atât de mari, încât abia pot să mă spăl, să mă îmbrac. E foarte greu şi dureros. Unii doctori mi-au spus că singura soluţie este să îmi taie mâinile. Eu nu vreau asta", a declarat ea, pentru The Mirror.

Boala de care suferă Duangjay Samaksamam se numeşte Macrodystrophia Lipomastosa şi cauzează depunerea unor depozite mari de grăsime pe membre. Tailandeza de 59 de ani este singura persoană care aceasta această formă a bolii.

Mai multe