Femeie de 38 de ani, agresată în lift de un onanist de 29 de ani

27 ianuarie 2020 12:39   Actualitate
Ultima actualizare:

Clipe de coșmar pentru o botoșăneancă în acest weekend! Un bărbat a intrat cu ea în lift și a obligat-o să îl privească în timp ce se masturba. Speriată, femeia a început să țipe și să alerteze poliția, care l-a prins în scurt timp.

Incidentul a avut loc în municipiul Botoşani, sâmbătă după-amiază. Un tânăr de 29 de ani a urmărit o femeie de 38 de ani până în scara blocului în care aceasta locuieşte. Este vorba de un bloc turn, iar femeia era nevoită să folosească liftul pentru a ajunge în locuinţă, scrie adevarul.ro.

Bărbatul a profitat de neatenţia botoşănencei şi a urcat imediat cu aceasta în lift, blocându-i orice cale de scăpare. În lift, bărbatul şi-a dat jos pantalonii şi a început să se masturbeze în faţa femeii. Alertaţi de ţipetele disperate ale acesteia, câțiva vecini au ieşit din apartamente, iar agresorul a luat-o la fugă imediat ce liftul a oprit la primul etaj.

Femeia a sunat la 112, iar poliţiştii l-au găsit în scurt timp pe făptaş. Acesta a fost deja prezentat instanţei de judecată, fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

Citește și:

Fată de 10 ani, agresată sexual în scara blocului de un bărbat de 46 de ani! Mama copilei a alertat poliția

Bărbatul suspectat că a agresat sexual o femeie la metrou a fost arestat preventiv

Mai multe