Femeie incendiată de soț pentru că a întârziat acasă

16 august 2016 21:01   Actualitate
Ultima actualizare:

Este periculos să fii nevastă în Vaslui! Supărat pentru că nu îi venea consoarta acasă, plecată la o pomană, un ţăran de loc din Perieni s-a enervat şi a plecat în căutarea ei.

A găsit-o pe uliţă, la câţiva metri de domiciliul conjugal, stând de vorbă cu două vecine. Om hotărât, a decis să o pedepsească, de faţă cu ţaţele. Nici una nici alta, bărbatul de 47 de ani şi-a stropit nevasta, în vârstă de 44 de ani, cu benzină şi i-a dat foc. După ce s-au ferit cu greu de pătimaşul soţ, localnicele au sărit să îşi scape vecina şi au reuşit să stingă flăcările, deşi s-au ales cu arsuri.

Individul a fost ridicat de autorităţi, dar spune senin că nu s-a putut stăpâni pentru că femeia a întârziat prea mult. Nefericita soţie a fost transportată de un echipaj SMURD la Spitalul Municipal din Bârlad, cu arsuri de gradul trei pe o treime din corp, în zona abdominală, pe torace şi pe mâini. Cele două prietene care au salvat-o au ajuns şi ele la spital, cu răni semnificative pe mâini. Autorităţile îl cercetează pe bărbat pentru tentativă de omor.

Mai multe