Ferenţ: «Ce m-am mai distrat cu mama în Egipt!»

13 martie 2010 16:04   Actualitate
Ultima actualizare:

Pasionată de călătorii, Anamaria Ferenţ a ţinut morţiş să bifeze şi o vacanţă în Egipt. Culmea, nu alături de unul dintre bărbaţii care o curteză, ci împreună cu mama sa.

Anamaria Ferenţ şi mama ei au o relaţie foarte apropiată şi, pentru a compensa faptul că petrec puţin timp împreună, solista i-a făcut un cadou inedit: o vacanţă de cinci stele, în Egipt.

  Citeşte şi:     Anamaria Ferenţ: «Am cel mai sexy fund!» Nu zău?     Ferenţ: «Anul ăsta, Ţiriac nu m-a invitat la vânătoare!»      Ferenţ: «Nu am mai avut o relaţie de doi ani»     Elan, tu ai cuplat-o pe Ferenţ cu Ţiriac?     Ferenţ, îţi place Ţiriac şi cu burtă?

Astfel, pentru o săptămână, cântăreaţa s-a dezbrăcat de „haina" de vedetă, s-a răsfăţat pe plajele însorite şi a luat la pas cele mai importante puncte turistice.

Numai discotecile le-a ocolit, nu de alta, dar e sătulă de zgomotele din cluburile mioritice: „Mamei i-a plăcut la nebunie. Erau peste 30 de grade, am făcut plajă, am venit bronzată. M-am simţit foarte bine, m-am relaxat", a povestit Anamaria, pentru Click!

Deşi a fost vacanţă, s-a autosupus unui program de armată, întrucât a vrut să profite de fiecare clipă pentru a putea vizita frumuseţile Egiptului: „Mă culcam la 9 seara, am vrut să mă odihnesc, iar ziua mă plimbam. Am făcut safari în deşert. Am fost la Cairo, unde mi-a plăcut mult. M-aş mai întoarce oricând", ne-a mai spus solista.

"Am văzut Sfinxul, Piramidele, Valea Regilor, am văzut tot ce se putea vedea"

Nu a cumpărat decât suveniruri

Egiptul nu este locul ideal pentru cumpărături, astfel că Anamaria s-a întors în ţară cu acelaşi număr de bagaje cu care a şi plecat.

Cu toate acestea, solista a achiziţionat mai multe „nimicuri", care să-i amintească de plaiurile egiptene.

Mai multe