Ferguson: "Există tensiune în lotul Angliei de la Cupa Mondială"

22 iunie 2010 10:19   Actualitate
Ultima actualizare:

"Uneori aşteptările pe care le au unii de la tine te pot istovi. Am trecut prin asta. Am vorbit cu Wayne Rooney şi i-am spus: "Relaxează-te, bucură-te de Cupa Mondială". Am simţit că există tensiune în şi în jurul cantonamentului. Nu am urmărit meciul cu Algeria, dar am senzaţia că aşteptările fanilor afectează jocul Angliei la CM", a precizat Ferguson, citat de The Sun.

Referitor la competiţia din Africa de Sud, Ferguson a apreciat că până acum turneul final al Cupei Mondiale a fost unul dezamăgitor. "Este o Cupă Mondială dezamăgitoare, însă am presimţit că aşa va fi. Am fost dezamăgit de nivelul tehnic, nu am fost impresionat deloc. Sezonul pe care l-am avut în Europa, şi în special în Anglia, a fost foarte solicitant. Este o adevărată provocare să le ceri jucătorilor să practice un fotbal de nivel ridicat după un astfel de sezon", a precizat tehnicianul scoţian.

Partida Slovenia - Anglia, din ultima etapă a grupei C, va avea loc miercuri, de la ora 17.00 (ora României), iar Anglia ar putea fi eliminată din competiţie dacă nu va câştiga acest meci.

Mai multe