Fernandes, dat jos din avion

7 octombrie 2010 13:35   Actualitate
Ultima actualizare:

Titular incontestabil la Rapid în ultimele două sezoane, Ricardo Fernandes a fost trecut pe linie moartă după venirea lui Marius Şumudică la echipă, nefiind folosit nici un minut în acest început de campionat.

Fundaşul a efectuat deplasarea cu toată echipa în Banat, numai că la avionul de întoarcere a primit o veste-şoc din partea preşedintelui Dinu Gheorghe.

"Nu mai avem loc în avion. Te întorci cu următorul, peste cinci ore...", i-a spus "Vamă" fundaşului.

Acesta s-a conformat, a mers la hotel, unde s-a odihnit preţ de câteva ore, iar apoi a luat cealaltă cursă spre Capitală.

Fotbalistul s-a plâns de tratamentul de care a avut parte din partea conducerii clubului: "Nu mai sunt locuri în avion, înţeleg, dar nu este normal ca un fotbalist să stea singur timp de cinci ore într-un oraş străin. Am fost la hotel, nu am rămas la aeroport, dar puteau să mai lase câţiva jucători cu mine. De ce trebuia să fiu eu cel sacrificat?", ne-a declarat fundaşul.

Impresarul lui Fernandes, Gaspar, a spus că îi va căuta un alt angajament în perioada de transferări. "În ianuarie o să-i caut altă echipă. Este ridicol ceea ce au făcut cei de la Rapid".

Manea a venit cu trenul

Nae Manea, fostul antrenor al echipei din Grant, a fost o altă victimă a acestei deplasări.

"Dinu Gheorghe mi-a spus: «Nae, în avion nu mai sunt locuri, dar am bilet pentru tine la cealaltă cursă». Eu nu am vrut să mai stau câteva ore prin Timişoara şi m-am dus direct la gară. Am luat trenul frumos şi a doua zi dimineaţa am fost în Bucureşti. N-am însă nimic cu Dinu Gheorghe şi nu o să plec de la Rapid", a spus Manea.

Mai multe