Fetele de la Amadeus, senzaționale în rochii geometrice

12 mai 2014 15:16   Actualitate
Ultima actualizare:

Cele patru artiste frumoase din trupa Amadeus au șocat pe scena unui eveniment exclusivist, desfășurat recent în București. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au cântat îmbrăcate în niște rochii care bucură ochiul privitorului prin simetrie.

Vedetele trupei Amadeus au urcat recent pe scena unui eveniment de fițe, care s-a ținut recent în București, unde au cântat la vioară, violoncel și pian. Andreea Runceanu, Patricia Cimpoiașu, Bianca Gavrilescu și Naomi Anelis au fost îmbrăcate în niște rochii colorate, geometric simetrice, în ton cu luna de florar în care ne aflăm acum, și coafate de specialiștii de la Fason.

Patricia a purtat o fustă verde și o bustieră în aceeași nuanță, cu umerii și spatele gol, Naomi o rochie scurtă din petale mov suprapuse, Andreea o rochie similară Patriciei, dar în nuanță de roșu, iar Bianca o fustă voluminoasă din romburi turqoise suprapuse și o bustieră asemănătoare unui grilaj argintiu, extrem de sexy.

Cu asemenea vestimentații realizate de Andreea Dogaru, frumoasele artiste au cântat live cele mai recente piese ale lor, printre care „Unstoppable" și excelentul cover în stil bossa nova dupa piesa Mihaelei Runceanu, „Fericirea are chipul tău".

FOTO: Cristian Lăzărescu

Mai multe