«Fetele mi-au admirat rochia Delta Dunării»

18 august 2010 16:17   Actualitate
Ultima actualizare:

Fetelor de la Miss Universe nu le place trompeta. Ştiu că zâmbiţi acum, dar şi eu am fost la fel de surprinsă ieri dimineaţă.

M-am gândit să le pun la sistemul audio din hotel o nouă melodie şi am ales „I like the trumpet", o altă creaţie de succes a houserilor români. Numai că, surpriză. Fetele nu au vrut să danseze şi au spus că lor nu le place trompeta.

Aşa că am dansat din nou pe Morena. Ziua a continuat cu repetiţii şi cu prezentarea rochiei de inspiraţie naţională în faţa hotelului.

A fost foarte multă lume şi, din manifestările de simpatie ale celor din jur, cred că rochia mea, „Delta Dunării", le-a plăcut. Dar gândul meu a fost toată ziua la părinţi.

Au venit de două zile în Las Vegas şi ieri m-am văzut cu ei. Doar două minute, dar a fost de ajuns ca mie şi mamei să ne dea lacrimile.

Totuşi, mă simt bine să îi ştiu în acelaşi oraş cu mine. Seara am avut parte de o nouă veste surprinzătoare din partea uneia dintre concurente.

Este virgină. Până aici nu ar fi nimic ciudat. Dar s-a înscris în concurs sperând că va fi văzută şi remarcată de Eminem. Cu el ar vrea tânăra să-şi petreacă prima noapte de dragoste. Numele nu i-l dau pentru că nu ar fi corect, dar nu îmi vine nici acum să cred ce mi-a zis.

Mai multe