Fetiţa Danielei Györfi: Buni, când vii acasă?

1 octombrie 2013 16:57   Actualitate
Ultima actualizare:

Daniela Györfi trece printr-o adevărată dramă. Ieri, în jurul prânzului, şi-a condus mama pe ultimul drum şi a plâns fără oprire. Artista nu se poate linişti nici acasă, unde fetiţa sa, Maria, întreabă continuu de bunica ei.

Viaţa Danielei Györfi poate fi oricând transformată într-un scenariu de film. Artista a trecut prin multe în cei aproape 45 de ani ai săi şi a cunoscut îndeaproape şi dure­­rea, şi fericirea. Timp de 33 de ani s-a luptat cu paralizia mamei sale, cu diabetul şi alte probleme de sănătate pe care aceasta le avea şi a crezut până în ultima clipă că va găsi medicii sau tratamentul care să o facă să meargă din nou. Însă destinul a vrut altceva.

În urmă cu zece zile, femeia a fost internată de urgenţă la Spitalul Floreasca, unde a încetat din viaţă duminică dimineaţă. Se pare că aceasta suferea de cancer pulmonar, cel care i-a decis şi sfârşitul în cele din urmă. Ieri, Daniela şi iubitul ei, George Tal, au condus-o pe ultimul drum, urmaţi îndeaproape de oameni care au vrut să le fie alături, iar mormântul Anicăi Diţa, din cimitirul bucureştean Bellu, a devenit neîncăpător pentru coroanele şi florile primite.

Iubitul Danielei, George Tal, a fost şi el foarte afectat de pierderea suferită

Chiar dacă a încercat să fie tare, artista nu şi-a putut stăpâni lacrimile şi a plâns continuu, chiar şi după ce sicriul mamei sale a fost coborât în cavou. George Tal nu s-a dezlipit o clipă de lângă ea şi a încercat să o susţină cum ştie el mai bine. La final, Daniela a plecat spre casă, unde însă o aşteaptă o altă încercare: fiica ei întreabă de bunica sa. Daniela a refuzat însă să-i spună adevărul micuţei Maria (2 ani şi 8 luni), aşa că trebuie constant să găsească câte o explicaţie pentru lipsa bunicii. Fetiţa ştie că Anica este plecată la spital, unde face un tratament şi va veni curând acasă.

Artista şi-a mângâiat cu dragoste mama pentru ultima oară

„Daniela nu vrea să-i spună nimic fetiţei noastre.Cred că nici nu ştie cum. Maria ştie că bunica e la spital şi va veni înapoi acasă când se face bine", a mărturisit George Tal. Iubitul vedetei a povestit însă că cea mică simte parcă ce s-a întâmplat şi nu-şi mai găseşte liniştea de când bunica ei nu mai e cu ea în casă.

Zeci de coroane au fost depuse pe mormântul Anicăi Diţa

„Fetiţa ne întreabă mereu de bunica ei şi uneori chiar plânge după ea. Parcă ar simţi că ceva nu e în regulă", a spus George, afectat de cele întâmplate. Acesta a dezvăluit şi cum se simte Daniela, pe chipul căreia suferinţa a brăzdat răni adânci. „Vă daţi seama că nu îi e deloc uşor, însă Daniela trebuie să-şi revină. Nu vrea să accepte ce s-a întâmplat, dar până la urmă va trece peste asta. Trebuie să o facă. De dragul Mariei", a spus iubitul artistei.

CITEŞTE ŞI:

Daniela Gyorfi şi-a condus mama pe ultimul drum

FOTO A murit mama Danielei Gyorfi! Femeia suferea de cancer la plămâni

Daniela Gyorfi nu se opreşte din plâns de la moartea mamei: «I-am spus să nu mă părăsească»

Daniela Gyorfi: «Medicii nu mi-au spus că mama are cancer»

Mai multe