Fetiţă de 11 ani, atacată şi violată brutal timp de mai multe ore

10 decembrie 2014 21:16   Actualitate
Ultima actualizare:

O fetiţă de doar 11 ani a trecut prin clipe groaznice, când a fost atacată şi violată de un individ necunoscut.

Eleva se întorcea de la şcoală, moment în care a fost ademenită de un bărbat în vârstă de 40 de ani, care a forţat-o să întreţină raporturi sexuale cu el.

Atacatorul a târât-o pe cea mică într-un tufiş şi a violat-o timp de mai multe ore.

Ceea ce este cu adevărat şocant, este faptul că tot incidentul s-a produs în mijlocul zilei, pe o stradă rezidenţială din orăşelul Crawley (Londra), intens circulată, în luna septembrie a acestui an, relatează Daily Mail.

Victima a fost atât de traumatizată, încât nu a avut curaj să mărturisească poliţiei imediat, ci abia după câteva zile. Ea a povestit cum a fost acostată şi silită de bărbatul care ar fi putut să îi fie tată, dar nu îşi mai poate aminti data exactă când s-a petrecut.

Ofiţerii de poliţie au reuşit să întocmească portretul-robert pe baza descrierii fetiţei, acesta având în jur de 40 de ani, parul grizonat, şi purta o căciulă neagră în momentul atacului.

''Acesta este un incident extrem de dureros pentru victimă, ea dând dovadă de foarte mult curaj când a raportat totul'', a declarat detectivul criminalistic, James Norbury, pentru publicaţia britanică.

Mai multe