Fetiţa lui Adrian Cristea face bani la doar 3 ani!

30 martie 2012 16:55   Actualitate
Ultima actualizare:

Probabil îndrăgostitul fotbalist Adrian Cristea nici n-are idee ce copil talentat are! De creşterea şi educarea micuţei Rania s-a ocupat, în mare parte, doar mama ei, Denisa Nechifor. La doar trei ani şi jumătate, fetiţa a reuşit să-şi câştige singură primii bănuţi. Rania este imaginea unei case de modă pentru copii, contract care i-a adus aproximativ 2.000 de euro.

În timp ce Adrian Cristea îşi vede de viaţa lui alături de Bianca Drăguşanu, Denisa Nechifor se dedică întru totul Raniei. Blonda a reuşit să-i inspire puţin din meseria ei de manechin şi fetiţei care, se pare, a moştenit puţin din talentul mamei.

Cochetă, aranjată şi stilată cum e şi mămica, Rania a învăţat să defileze ca un adevărat fotomodel.

La prima prezentare de modă, şi tăticul Cristea şi-a făcut timp să vină să o admire pe podium. Iată că, Rania a fost observată şi de anumiţi patroni ai unor case de modă pentru copii şi, impresionaţi, au vrut-o drept imagine. Primul ei contract de modă i-a adus un onorariu de aproximativ 2.000 de euro, conform unor surse din anturajul Denisei.

"Rania este imaginea brandului de hăinuţe «Hey Princess», create special pentru copii. Tocmai a făcut poze pentru noul lor catalog. Fotografiile au fost realizate într-un candy-bar (un fel de cofetărie, n.r.) special amenajat la Miko Beauty Center", a declarat Denisa pentru Click! Mămica s-a gândit chiar să-i facă micuţei şi un brand al ei.

"Urmează, ca peste puţin timp, să creez un brand de hăinuţe al ei, merită! Mereu mă întreabă diverse persoane de unde o îmbrac, aşa că m-am gândit să iniţiez o mică afacere", ne-a mai spus blonda.

Cleopatra Stratan câştigă bani de la trei ani

Pavel Stratan i-a depistat talentul micuţei Cleopatra la trei ani, când şi-a lansat primul album muzical. Fetiţa a făcut furori cu melodia „Ghiţă" pentru care a primit şi un onorariu de 10.000 euro.

Fetiţa Lizei Panait, actriţă în telenovele

Fiica Lizei Panait, Maria (14 ani), a cochetat cu actoria încă de când era copil. Maria a primit două roluri în telenovele româneşti, a interpretat-o pe Ionela Mihai, în „Inimă de ţigan", dar a mai avut un rol şi în serialul „Regina".

Bebeluşul lui Laurette are reality-show

Luce Maria Serena, fetiţa mulatrei Laurette, a devenit vedetă tv la vârsta de trei luni. Ea apare săptămânal la emisiunea „Draga mea prietenă" (Kanal D), alături de mama ei, „prestaţie" care i-a fost răsplătită cu 3.000 €.

Mai citește:

EXCLUSIV! Bianca: «Adi o iubeşte pe Rania mai mult ca pe oricine! Fiica lui a fost şi este o prioritate în viaţa lui»

Denisa Nechifor, fosta iubită a lui Cristea, şi-a făcut fiica model: «Trebuie să trăim şi noi din ceva»

Cristea şi-a scris pe ghete numele fetiţei

Mai multe