Fiica lui Diaconescu fuge de poze ca de dracu!

31 octombrie 2010 16:24   Actualitate
Ultima actualizare:

Dona Milena (6 ani), fiica lui Dan Diaconescu, nu suportă bliz-urile aparatului foto. Prezentă cu părinţii ei la un botez, Dona le-a dat sâmbătă mari bătăi de cap fotoreporterilor, acoperindu-şi faţa cu mâna şi strigând să fie lăsată în pace.

La petrecerea de botez a fiului OTV-iştilor Claudiu Bogdan şi Cristina Coca, şi-a făcut apariţia şi celebrul lor şef, Dan Diaconescu.

Nu a venit singur, ci însoţit de iubita lui, Emi Băţău, şi de frumoasa şi cocheta lor fiică, Dona. Puştoaica nu este însă foarte comunicativă şi, preţ de o oră, s-a ascuns după tatăl său, pentru a nu fi surprinsă de camera foto sau video.

Dana şi-a acoperit  faţa cu mâna

Apropiaţii lor susţin că Dan ar fi învăţat-o să-şi ascundă faţa, pentru a nu fi publicate poze cu ea prin ziare, alţii spun că aşa este de fel, o mică răsfăţată. La apariţia Ursitoarelor, unica moştenitoare a lui Diaconescu s-a mai relaxat, moment în care a şi început să danseze pe muzică românească, din anii ‘80.

Chiar dacă Dan şi Emi nu sunt victime ale modei, îmbrăcându-se modest, Dona arăta ca o prinţesă, asortând la rochiţă o pereche de pantofiori Gianfranco Ferre, care nu sunt tocmai ieftini. Dona este foarte ataşată de părinţi, iar Dan are planuri mari cu ea, căci vrea să o pună, când va fi mare, şefă în locului lui la OTV.

A stat în cârca tatălui său

 OTV-iştii i-au adus fiului  lor la botez patru ursitoare

Claudiu Bogdan şi Cristina Coca şi-au creştinat sâmbătă băieţelul, pe Iannis Andrei, în vârstă de doar două luni.

Slujba religioasă a avut loc la Biserica Sf. Constantin şi Elena, după care, s-a dansat până în zori, la Restaurantul Riviera.

Cei peste 100 de invitaţi l-au putut vedea pe Iannis abia la miezul nopţii, când şi-au făcut apariţia şi cele patru ursitoare. Tortul a fost făcut din marţipan, fiind garnisit cu figurine din zahăr.

Vezi mai multe poze în Mediacenter

Mai multe